6 είδη εστίασης που είναι απολύτως απαραίτητα για το σύγχρονο μπαρ

Αν σκέφτεστε να ανοίξετε το δικό σας μπαρ, τότε ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε αποτελείται από πολλές διαφορετικές κατηγορίες. Από την επίπλωση μέχρι τις συσκευές και τα αναλώσιμα, υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη και να τα φροντίζετε καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της επιχείρησής σας. Όλα έχουν σημασία και θα παίξουν το ρόλο τους στην επιτυχία του μπαρ, όμως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αποτελούν βασικά είδη εστίασης. Εφόσον βρίσκεστε στη διαδικασία να ετοιμάζετε το πλάνο σας για το νέο σας μπαρ, τότε σας προτείνουμε να δώσετε μεγάλη προσοχή στα παρακάτω είδη εστίασης που σας είναι απολύτως απαραίτητα.

Επαγγελματικά ψυγεία

Τα ψυγεία είναι αναγκαία σε οποιαδήποτε επιχείρηση εστίασης και είναι κομβικής σημασίας να λειτουργούν σωστά και αποδοτικά. Σε ένα μπαρ, το ζητούμενο είναι να διατηρούνται κρύα τα ποτά, οι χυμοί και τα λοιπά συνοδευτικά τους, οπότε ο εξοπλισμός μπαρ περιλαμβάνει ψυγεία, τα οποία είναι διαμορφωμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να χωρούν διαφόρων ειδών ποτά. Επίσης, χρήσιμα είναι και τα εξειδικευμένα ψυγεία κρασιών, αλλά και αυτά που χρησιμοποιούνται, για να παγώνουν τα ποτήρια.

επαγγελματικο ψυγειο

Παγομηχανή

Χωρίς τη δικιά σας παγομηχανή, το μπαρ θα κινδυνεύει συνεχώς να ξεμείνει από πάγο, κάτι που θα έχει φυσικά τεράστιες επιπτώσεις στη λειτουργία του. Με μια παγομηχανή αντίστοιχης αποδοτικότητας με τις ανάγκες της επιχείρησης, αυτός ο κίνδυνος δεν υφίσταται, ενώ θα εξοικονομήσετε και πολλά χρήματα. Επιπλέον, πολλές επαγγελματικές παγομηχανές προσφέρουν τη δυνατότητα για παγάκια σε διάφορα ευφάνταστα σχέδια που κάνουν τη διαφορά.

παγωτο παγωτομηχανης

Διανομέας μπύρας

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που προτιμούν τη μπύρα από το βαρέλι παρά από το μπουκάλι, επειδή η γεύση της είναι πιο μεστή και έντονη. Κάθε μπαρ χρειάζεται έναν διανομέα μπύρας, ο οποίος εκτός από τη διανομή της μπύρας είναι υπεύθυνος και για τη διατήρηση κρύου του βαρελιού.

διανομεας μπυρας

Μπλέντερ

Για την παραγωγή κοκτέιλ με διάφορα φρούτα, τα οποία θα είναι σε βελούδινη μορφή πουρέ, τότε είναι απαραίτητο ένα επαγγελματικό μπλέντερ. Η διαφορά του επαγγελματικού από το οικιακό μπλέντερ είναι ότι διαθέτει αρκετή δύναμη, ώστε να σπάει τον πάγο. Ένα ποιοτικό μπλέντερ με μεγάλη ισχύ μετατρέπει τον πάγο οποιουδήποτε μεγέθους μαζί με τα φρούτα σε ένα ομοιόμορφο μείγμα, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να καεί.

μπλεντερ

Αποχυμωτής

Ένας πρωτότυπος τρόπος να κάνετε τη διαφορά στα κοκτέιλ που προσφέρετε είναι να χρησιμοποιείτε φρέσκο χυμό φρούτων αντί για συσκευασμένους χυμούς, οι οποίοι περιέχουν πολλά συντηρητικά και άλλες βλαβερές ουσίες. Ο επαγγελματικός αποχυμωτής είναι ιδανικός, για να στύβετε γρήγορα και άκοπα τα διάφορα φρούτα, όπως το μήλο, το λεμόνι και το πορτοκάλι, και να ετοιμάζετε υγιεινά και νόστιμα κοκτέιλ.

φυσικος χυμος αποχυμωτης

Πλυντήριο ποτηριών

Το να πλένει κάποιος τα ποτήρια με το χέρι είναι πολύ κοπιαστική, δαπανηρή και αργή διαδικασία. Αν προμηθευτείτε ένα εξειδικευμένο επαγγελματικό πλυντήριο για ποτήρια, θα γλιτώσετε από το προσωπικό αυτό το έξτρα άτομο και θα επενδύσετε στην υγιεινή και την καθαριότητα του μπαρ, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

πλυντηριο ποτηριων

Αφήστε μια απάντηση

Comment
Name*
Mail*
Website*