πυροτεχνηματα τι πρεπει να γνωριζετε

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πυροτεχνήματα γάμου

Θέλετε να προσθέσετε έναν μοναδικό παράγοντα ενθουσιασμού στον γάμο σας; Τότε, δεν γίνεται να παραλείψετε τα πυροτεχνήματα γάμου. Ναι, πυροτεχνήματα! Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, αλλά και την εποχή, ένα show πυροτεχνημάτων μπορεί να ενσωματωθεί στον εορτασμό του γάμου σας για ένταση και ενδιαφέρον!

Γνωρίζουμε όλοι λίγο πολύ πόσο εντυπωσιακά είναι τα πυροτεχνήματα καθώς και το ότι σαγηνεύουν ανθρώπους όλων των ηλικιών, αφήνοντάς τους άφωνους και καθηλωμένους από την ομορφιά των μοτίβων που δημιουργούνται κατά την έκρηξή τους! Οι γάμοι είναι η ιδανική στιγμή για να χρησιμοποιήσετε όλη τη μαγεία που έχουν να προσφέρουν τα πυροτεχνήματα και να εκθαμβώσετε τους καλεσμένους σας.

Είναι ακριβά;

Υπάρχει το γνωστό, παραδοσιακό ρητό “ό,τι πληρώνεις παίρνεις”, και λίγο ή πολύ ισχύει αυτός ο κανόνας και για τα πυροτεχνήματα γάμου. Ωστόσο, είναι πολύ πιο οικονομικά σε σχέση με παλιότερα, και υπάρχουν εντυπωσιακές και ποιοτικές λύσεις για κάθε budget. Φυσικά, πρέπει να βεβαιωθείτε πως δεν γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα και τη γνώση των επαγγελματιών στο χώρο καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα. Αυτό που πρέπει να ληφθεί υπόψη για να υπολογιστεί η τιμή είναι η διάρκεια του show. Όσο πιο πολλή ώρα κρατήσει, τόσο περισσότερο θα κοστίσει.

Pro tip: Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία. Οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα εκτιμήσουν τα πυροτεχνήματα αλλά σύντομα θα επιστρέψουν σε αυτό που έκαναν πριν (το φαγητό, τον χορό ή το ποτό).

Πόσο μεγάλη ποικιλία υπάρχει;

Όσο εξελίσσονται οι τεχνολογίες αλλά και οι απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού τόσο μεγαλύτερη γκάμα υπάρχει στα πυροτεχνήματα γάμου. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά εφέ, ήχους, και χρώματα. Οι πιο κορυφαίες επιλογές είναι τα εναέρια πυροτεχνήματα, τα πυροτεχνήματα καταρράκτης, μετεωρίτες ή και γράμματα. Κυριολεκτικά, μπορείτε με τη βοήθεια των τεχνικών να δημιουργήσετε το δικό σας, μοναδικό σόου πυροτεχνημάτων και να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα. Σκεφτείτε επίσης πόσο εντυπωσιακά θα φαίνονται και στις φωτογραφίες του γάμου όπου θα αποθανατιστούν οι μαγικές αυτές στιγμές για πάντα!

show πυροτεχνηματων

Μερικές συμβουλές για τα πυροτεχνήματα γάμου

  • Βεβαιωθείτε πως ο χώρος της εκδήλωσης επιτρέπει τη χρήση πυροτεχνημάτων, ή αν χρειάζεται συγκεκριμένη άδεια φροντίστε να το τακτοποιήσετε εγκαίρως.
  • Αν απαγορεύεται η χρήση πυροτεχνημάτων, μιλήστε με επαγγελματίες στον χώρο των πυροτεχνημάτων για να βρείτε μια εναλλακτική λύση (κομφετί γκλίτερ, κορδέλες streamers, τεχνητό χιόνι, κ.α.) που θα είναι εξίσου εντυπωσιακή.
  • Συμβουλευτείτε τους ειδικούς για τη διάρκεια του show με τα πυροτεχνήματα γάμου. Δεν θέλετε να στέκονται όρθιοι οι καλεσμένοι σας για πολλή ώρα.
  • Αν θέλετε να πάτε την εκδήλωση ένα βήμα παραπέρα, συγχρονίστε τα πυροτεχνήματα με τη μουσική για μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
  • Ενημερώστε από πριν τους φωτογράφους και τους βιντεογράφους για το πότε θα ξεκινήσει το show με τα πυροτεχνήματα ώστε να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά και να είναι προετοιμασμένοι να αποθανατίσουν τη στιγμή από την κατάλληλη οπτική γωνία.
  • Για ένα πιο ολοκληρωμένο show με πυροτεχνήματα εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Nanos Fireworks στο nanosfireworks.gr