Μονόπετρο δαχτυλίδι σε μαύρο φόντο

Μονόπετρα δαχτυλίδια: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή trends για το 2020

Μπορεί το 2020 να μη γίνουν πολλοί γάμοι, μιας και το έτος είναι δίσεκτο, σίγουρα όμως θα γίνουν πολλές προτάσεις γάμου, αφού το καλοκαίρι του 2021 οι γάμοι αναμένεται να αυξηθούν. Η πρόταση γάμου είναι φυσικά απόλυτα συνδεδεμένη με το μονόπετρο, το οποίο πάντα αποτελεί έναν πονοκέφαλο για τον άντρα που συχνά δεν ξέρει πώς να το διαλέξει. Εκτός από το προφανές, ότι δηλαδή το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει το γούστο και η αισθητική της μέλλουσας νύφης, οπωσδήποτε είναι σημαντικό κανείς να γνωρίζει ποιες είναι οι τάσεις της μόδας στα μονόπετρα δαχτυλίδια.

Αν και πρόκειται για ένα διαχρονικό δαχτυλίδι, στο οποίο οι αποκλίσεις από χρονιά σε χρονιά δεν είναι μεγάλες, από την άλλη είναι πολύ πιθανότερο να δείτε την καλή σας να χαμογελάει με ευχαρίστηση, αν της προσφέρετε ένα μοντέρνο σχέδιο. Διαβάστε παρακάτω όσα πρέπει να ξέρετε για τις τάσεις στα μονόπετρα δαχτυλίδια για αυτή τη χρονιά.

Vintage δαχτυλίδια

Το vintage έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και ειδικά στα γυναικεία κοσμήματα είναι η απόλυτη τάση. Στα μονόπετρα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε να προσφέρετε στην αγαπημένη σας το οικογενειακό κειμήλιο χωρίς να φοβάστε ότι ίσως της φανεί παλιομοδίτικο. Πάντως, στην αγορά κυκλοφορούν πολλά αριστοκρατικά μονόπετρα δαχτυλίδια με περίτεχνες λεπτομέρειες, τα οποία μας θυμίζουν ένδοξες εποχές του παρελθόντος και γοητεύουν με τη θαλπωρή που δημιουργούν.

Vintage μονόπετρο δαχτυλίδι

Minimal μονόπετρα

Ένα απλό, λιτό μονόπετρο δαχτυλίδι είναι η πιο ασφαλής επιλογή και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως. Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι χωρίς πολλές πέτρες και ιδιαίτερα κοψίματα, αλλά με μια πέτρα που τραβάει όλα τα βλέμματα, καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο. Συνδυάζεται εξαιρετικά με άλλα δαχτυλίδια και με τη γαμήλια βέρα.

Minimal μονόπετρο

Δαχτυλίδια Halo

Τα λεγόμενα Halo rings είναι τα δαχτυλίδια, στα οποία υπάρχει μια κεντρική πέτρα σε κυκλικό σχήμα και γύρω της πολλά ακόμη μικρά διαμάντια. Είναι πολύ εντυπωσιακά δαχτυλίδια, ιδανικά για γυναίκες που μπορούν να υποστηρίξουν μια εκθαμβωτική εμφάνιση. Βέβαια, υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στα Halo rings, ώστε να ικανοποιούν όλα τα γούστα. Υπάρχουν, για παράδειγμα, δαχτυλίδια, στα οποία τα μικρότερα περιφερειακά διαμάντια βρίσκονται κάτω από τον κεντρικό λίθο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο λιτό, αλλά συγχρόνως να έχει αυτή την έξτρα λάμψη.

Μονόπετρο τύπου Halo

Δαχτυλίδια με τρεις πέτρες

Μπορεί να τα αποκαλούμε μονόπετρα, όμως δεν υπάρχει κάποιος απαράβατος κανόνας που επιτάσσει μόνο το ένα διαμάντι. Μια πρόσφατη τάση μας δίνει το ελεύθερο να επιλέξουμε δαχτυλίδι με τρεις πέτρες, στο οποίο υπάρχει μια μεγάλη κεντρική και δύο μικρότερες δεξιά και αριστερά της. Πέρα από την πολυτέλεια που αποπνέει μια τέτοια επιλογή, έχει και έναν όμορφο συμβολισμό. Η βασική πέτρα συμβολίζει το παρόν του ζευγαριού, ενώ οι άλλες δύο το παρελθόν και το μέλλον, όλα συνδεδεμένα σε ένα αξεδιάλυτο σύνολο.

Μονόπετρο με 3 πέτρες

Ροζ χρυσός

Αποτελεί τη νέα τάση της μόδας γενικά στα γυναικεία κοσμήματα και όχι άδικα. Τα κοσμήματα από ροζ χρυσό ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος και προσθέτουν χρώμα χωρίς να γίνονται υπερβολικά. Ειδικά στα μονόπετρα, στα οποία κυριαρχεί η πλατίνα και ο λευκόχρυσος, ο ροζ χρυσός είναι σίγουρα μια πρωτότυπη επιλογή που δεν περνάει απαρατήρητη.

Ροζ χρυσός μονόπετρα